Înscrieri participare seminar EJTN – EU Public Procurement, Bucureşti (INM), 13-14 iunie 2024

În perioada 13-14 iunie 2024, Institutul Naţional al Magistraturii găzduieşte seminarul cu tema ‘‘EU Public Procurement”. Seminarul este organizat de Reţeaua Europeană de Formare Judiciară (EJTN) şi reuneşte participanţi magistraţi şi experţi din statele membre ale Uniunii Europene.

Prin intermediul unor prezentări practice, studii de caz și discuții interactive, participanții vor avea ocazia să aprofundeze elemente-cheie în dosarele de achiziţii publice, regimul căilor de atac și rolul judecătorului național în aplicarea acestora, cele mai recente evoluții ale jurisprudenței Curții de Justiție a UE în domeniul achizițiilor publice, modalitatea de abordare a cazurilor de achiziții publice transfrontaliere, precum şi provocările complexe legate de acțiunile în despăgubiri care decurg din dosarele de achiziţii publice.

Detalii privind tematica şi lectorii seminarului sunt disponibile în agenda ataşată.

Seminarul se va desfăşura la sediul INM (Bulevardul Regina Elisabeta nr. 53), în limba engleză.

Judecătorii interesaţi să participe, sunt rugaţi să completeze formularul de înscriere de mai jos cu un CV (în limba română), până la data de 6 iunie 2024. Înscrierea pe lista participanţilor se va realiza în ordinea transmiterii documentelor, în limita a 5 locuri disponibile.

Formular de înscriere

Costurile de participare (diurnă, rambursarea costurilor de transport intern – pentru participanţii care nu îşi desfăşoară activitatea în Bucureşti, organizarea meselor de prânz şi a pauzelor de cafea pe durata seminarului pentru toţi participanţii) sunt suportate de EJTN.

Pentru informaţii suplimentare, persoana de contact pentru această activitate este dna Nadia-Simona Ţăran, Biroul de relaţii internaţionale, proiecte cu finanţare externă şi relaţii publice : nadia.taran@inm-lex.ro, tel. 021/40 76 264.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut