EIPA – Seminar în materia mandatului european de arestare, Luxemburg, 24-25 mai 2023

Institutul European de Administrație Publică (EIPA) anunţă organizarea unui seminar în materia Mandatului European de Arestare (EAW), la Luxemburg, în perioada 24-25 mai 2023, în cadrul Proiectului UpJudCoop – Update on EU judicial cooperation instruments, finanţat de Comisia Europeană.

Seminarul va include prezentări, paneluri de dezbateri şi discuţii pe marginea jurisprudenţei Curţii de Justiţie a Uniunii Europene în materie, precum şi o vizită la Curtea de Justiţie de la Luxemburg (25 mai 2023).

Participarea este supusă unei taxe în cuantum de 350 euro, care acoperă participarea la seminar și o contribuție semnificativă la costurile de transport internaţional, cazare și diurnă, precum și accesul la platforma organizatorului conţinând materialele de formare.

Limba de lucru este engleza, cu posibilitatea asigurării traducerii simultane în franceză, poloneză, spaniolă, slovenă şi finlandeză.

Mai multe detalii privind tematica seminarului sunt disponibile în agenda ataşată.

Pentru înscrieri şi informaţii suplimentare privind seminarul, persoana de contact este doamna Blanka Opletalova: b.opletalova@eipa.eu

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut