Întâlnirea d-nei judecător Liana Nicoleta Arsenie, președintele Curții de Apel București cu auditorii de justiție INM

În data de 13 mai 2024 auditorii de justiție au avut-o ca invitat pe d-na judecător Liana Nicoleta Arsenie, președintele Curții de Apel București.

Au discutat cu naturalețe despre independență și numeroasele valențe ale acesteia, despre eficiență și despre muncă, despre asumarea responsabilităților inerente profesiei de judecător, despre omenie, modestie și nevoia de echilibru, despre rolul și misiunea judecătorului în societate.

Auditorii au primit vizita d-nei judecător cu multă deschidere, adresându-i numeroase întrebări legate experiența profesională, dar și de modul în care a perceput evoluția personală în raport de profesia aleasă, întrebări la care au primit un răspuns sincer și direct.

Mulțumim pentru lecția de simplitate și onestitate!

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut