Invitatie participare seminar „Legislatia in serviciul Naturii – arii protejate, evaluarea impactului asupra mediului, evaluarea adecvata”, 25-27 mai 2016, Danes (jud. Mures), organizator: ProPark -Fundatia pentru Arii Protejate – Proiect „Natura 2000 si Dezvoltarea Rurala in Romania” finantat de Programul de Cooperare Elvetiano-Roman (termen limita pentru inscrieri: 6 mai 2016)

Institutul National al Magistraturii are placerea de a va informa cu privire la organizarea, in perioada 25-27 mai 2016, la Domeniul Dracula Danes (www.dracul.ro), judetul Mures, a seminarului cu tema: „Legislatia in serviciul Naturii – arii protejate, evaluarea impactului asupra mediului, evaluarea adecvata”. Seminarul este organizat de catre ProPark – Fundatia pentru Arii Protejate, in cadrul proiectului „Natura 2000 si Dezvoltarea Rurala in Romania” finantat de Programul de Cooperare Elvetiano-Roman. Evenimentul se adreseaza judecatorilor si expertilor care ofera asistenta juridica persoanelor implicate in procese legate de exploatarea resurselor naturale si activitati ilegale in arii protejate in procedura de contencios administrativ. Costurile aferente participarii (cazare, masa, transport) sunt suportate de organizatorii evenimentului. Informatii suplimentare privind agenda seminarului si detalii organizatorice sunt cuprinse in documentatia atasata prezentului anunt. Judecatorii interesati sa participe sunt rugati sa competeteze formularul urmator pana in data de 06 mai 2016: https://docs.google.com/forms/d/15GGeScygjM1ODsqkEIDMKHRhHMtQtdTjkyVCIxDkrgU/viewform?usp=send_form sau sa se adreseze direct persoanelor de contact din partea organizatorilor: D-na. Roxana Iordachescu D-na. Laura Istrate Telefon: 0724/03.36.04 Telefon: 0730/63.41.70 E-mail: roxana.iordachescu@propark.ro E-mail:laura.istrate@propark.ro Fax: 0368/46.25.64 Fax: 0368/46.25.64

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut