Joint EUIPO-EPO online seminar: IP rights in the food industry, 24 noiembrie 2020 (10:00 -11:30 CET)

Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO), în colaborare cu Oficiul European de Brevete (EPO) anunță organizarea webinarului privind drepturile de proprietate intelectuală în industria alimentară („IP rights in the food industry”), în data de 24 noiembrie 2020, 10:00-11:30 (CET).
Participarea nu este condiționată de o procedură de selecție sau înregistrare, fiind posibilă prin accesarea directă a link-ului către eveniment care se găsește în pagina activității https://euipo.europa.eu/knowledge/calendar/view.php?view=day&time=1606172400

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Institutul National al Magistraturii

Introduceți adresa de email și selectați categoria de anunturi .

Sari la conținut