Leaders for Justice 15 (2024) – Program de leadership pentru tineri pofesioniști în drept din România

Programul Statul de Drept Europa de Sud-Est al Fundaţiei Konrad Adenauer lansează apelul la candidaturi pentru cea de-a 15-a ediţie a programului de leadership pentru tineri jurişti din România – Leaders for Justice / Lideri pentru Justiţie.
Programul este deschis tinerilor juriști între 22 și 35 de ani aflați în primii șapte ani de carieră profesională, masteranzilor, precum și studenţilor la drept aflați în ultimul an de studiu.
Vor fi selectaţi 20 de tineri juriști cu potenţial de lideri.
Lideri pentru Justiție pune accent pe deprinderea abilităților și dezvoltarea cunoștințelor de leadership, o mai bună înțelegere a profesiilor juridice (prin interacțiunea cu participanții și absolvenții programului) și a sistemului de justiție în ansamblul lui (prin întâlnirile cu profesioniști din domeniu) dar și pe identificarea soluțiilor pentru rezolvarea problemelor din sistemului de justiție și din societatea românească în ansamblul ei.

Programul presupune 6 sesiuni de training dedicate grupului LfJ15, Întâlnirea Anuală a Comunității LfJ, implementarea proiectelor de grup, evenimentul de absolvire și vizita de studiu la Berlin. Pentru detalii poate fi consultat documentul atasat.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut