Lideri pentru Justiție 2023 – program de leadership pentru tineri juriști din România Termen limită: 2 octombrie, 23:59

Programul Lideri pentru Justiție (ediția a 14-a, 2023) este deschis tinerilor juriști între 22 și 35 de ani, aflați în primii șapte ani de carieră profesională (judecători, procurori, grefieri, avocați, consilieri juridici, notari publici, mediatori, executori judecătorești, juriști în ONG-uri sau companii, asistenți universitari, ofițeri de poliție cu studii în drept, etc.), masteranzilor, doctoranzilor, precum și studenţilor la drept aflați în anul 4 de studiu.

Vor fi selectaţi 20 de tineri juriști cu potenţial de lideri, motivați să pună umărul la schimbări durabile și dornici să rămână parte activă din comunitatea noastră!

Pe parcursul anului 2023, candiații selectați vor lua parte la 6 sesiuni de training, la o întâlnire anuală și ela venimente interne ale comunității de absolvenți, la o vizită de studiu la Berlin și la alte proiecte de grup.

Programul pune accent pe deprinderea abilităților și dezvoltarea potențialului de leadership, o mai bună înțelegere a profesiilor juridice și a sistemului de justiție dar și pe identificarea și implementarea unor soluții concrete pentru probleme punctuale din mediul profesional, sistemul de justiție și societate.

Pentru detalii poate fi consultat documentul atasat.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut