Lista magistraților selectați la activitățile de formare continuă 2024

Pentru vizualizarea documentului conținând magistrații selectați la activitățile de formare profesională continuă din 2024, este necesară introducerea parolei de acces transmise pe mail instanțelor, parchetelor și celorlalte instituții la care funcționează membrii sistemului judiciar (la data de 8 aprilie 2024).

Aspecte generale:

Selecția magistraților pentru 2024 s-a realizat pe baza punctajelor obținute de magistrați pentru participările anterioare (pentru fiecare participare din 2020 s-a acordat câte 1 punct, pentru fiecare participare din 2021 – 10 puncte, pentru fiecare participare din 2022 – 25 de puncte, pentru fiecare participare din 2024 – 55 de puncte, iar pentru o participare din 2024 sau selectarea la un alt seminar din 2024 – 300 puncte). Ordonarea magistraților în listă se realizează în ordinea crescătoare a punctajelor, astfel că pe primele locuri se vor afla magistrații cu punctajul cel mai mic.

La selecția magistraților au fost avute în vedere datele furnizate de baza de date a INM, astfel cum au fost actualizate şi comunicate de către judecători, procurori, magistrați-asistenți și personal de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor până la data de 29 martie 2024.

Magistrații vor iniția demersurile necesare în vederea organizării deplasării la activitățile de formare pentru care au fost selectați (achiziționarea biletelor de transport) numai după primirea invitației de participare din partea INM.

Notă:

Prelucrarea datelor cu caracter personal de către INM se realizează în scopul derulării procedurii de selecție a judecătorilor și procurorilor pentru activitățile anuale de formare profesională continuă în baza opțiunilor formulate. Colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal solicitate se realizează cu respectarea legislației in vigoare referitoare la protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut