Lista magistratilor selectati pentru activitatile de formare continua 2016

Pentru activitatile de formare continua programate sa se desfasoare in cursul anului 2016 au formulat optiuni un numar de 6428 judecatori si procurori.

Procedura de selectie a permis alocarea unui numar de 5065 judecatori si procurori (78% din numarul magistratilor care au formulat optiuni de participare).

Din cei 1.363 magistrati nealocati in acest an la activitati de formare continua 1.207 (88%) au optat si au participat la cel putin o activitate de formare continua in cursul anului 2015.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut