Oficiul European de Brevete – curs online în materia brevetelor, 21 mai-2 iulie 2021

Oficiul European de Brevete anunță organizarea unui curs online în materia brevelor – „Infringement and infringement proceedings”.

Cursul se desfășoară în perioada 21 mai – 2 iulie 2021, în sesiuni online în zilele de vineri. Limba de lucru este engleza.

Cursul are caracter introductiv și se adresează judecătorilor care își desfășoară activitatea în cadrul instanțelor cu competență în soluționarea cauzelor privind brevetele.

Detalii privind agenda cursului și condițiile de înscriere pot fi consultate pe pagina dedicată evenimentului de pe website-ul EPO – https://epo.newsweaver.co.uk/academyflyer/iliw41irlgm17erh98hpzj?email=true&lang=en&a=6&p=59056377&t=31374349

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Institutul National al Magistraturii

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut