Oficiul European de Brevete (EPO) – Seminar in materia brevetelor pentru judecatorii nationali, Munchen, 24-25 aprilie 2017

Institutul National al Magistraturii are placerea de a va informa cu privire la organizarea, de catre Academia Oficiului European de Brevete, a unui seminar in materia brevetelor dedicat judecatorilor. Seminarul se va desfășura în perioada 24-25 aprilie 2017, la sediul EPO din München (Germania). Detalii privind seminarul si conditiile de inscriere pot fi obtinute la adresa http://www.epo.org/learning-events/events/search/details.html?eventid=13496 Codul de autorizare pentru completarea formularului de inscriere este 2017apJS07. Termenul limită de înscriere este 6 martie 2017.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Institutul National al Magistraturii

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut