OMPI – Forumul judecătorilor în domeniul proprietății intelectuale, 15-16 noiembrie 2023

Organizația Mondială pentru Proprietate Intelectuală (OMPI) anunţă organizarea, în perioada 15-16 noiembrie 2023, a Forumului Judecătorilor în domeniul proprietății intelectuale.

Scopul Forumului este oferirea unei platforme pentru schimbul de informații și practici vizând problemele de interes comun între reprezentanții sistemelor judiciare din statele membre, la ediţia din anul 2022 participând 381 de judecători din 99 de state și din 3 instanțe regionale.

Proiectul programului ediției din anul 2023 a Forumului poate fi consultat pe pagina de internet a OMPI: https://www.wipo.int/meetings/en/2023/judgesforum2023.html

Evenimentul va fi organizat în format hibrid – prezenţă fizică la Geneva (sediul OMPI) şi online (Zoom), cu asigurarea  interpretării simultane în limbile engleză, arabă, chineză, franceză, rusă și spaniolă.

Pentru a încuraja dialogul deschis între colegi, participarea la Forum este limitată la judecători specializaţi în domeniul proprietăţii intelectuale și la reprezentanți ai organelor cvasi-judiciare din cadrul oficiilor de proprietate intelectuală.

Participanţii care optează pentru prezenţa fizică urmează să suporte costurile aferente (transport, cazare, masă).

Participarea la Forum se realizează în nume propriu, nu în calitate de reprezentanți oficiali ai unei autorități naționale.

Înregistrarea se realizează online până la data de 20 octombrie 2023 la următorul link: https://www.wipo.int/registration/en/form.jsp?organization=WIPO&registration_id=518, folosind codul de securitate KY88NO43WQ.

Informaţii suplimentare privind acest eveniment pot fi obținute de la Biroul Internațional al OMPI la următoarea adresă de poștă electronică: judicial.institute@wipo.int.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut