Program de integrare a magistraților străini în ciclul de formare de lungă durată la Școala Națională de Magistratură din Franţa (ENM), în perioada iunie 2023 – iunie 2024

Institutul Naţional al Magistraturii anunţă organizarea, de către Școala Națională de Magistratură din Franța (ENM), în colaborare cu Ambasada Franței la București, a unui Program de integrare a magistraţilor străini în ciclul de formare la ENM, în perioada iunie 2023-iunie 2024.

Stagiul include 6 luni de formare teoretică la Bordeaux, alături de auditori de justiție francezi (iunie 2023 – ianuarie 2024) şi 5 luni de stagiu în cadrul unui tribunal judiciar (februarie – iunie 2024).

Detalii privind condiţiile de înscriere şi procedura de selecţie sunt disponibile în documentaţia ataşată.

Candidaturile se transmit exclusiv în format electronic, prin utilizarea formularului pus la dipoziţie de INM, până la data de 9 martie 2023.

Formular de candidatură

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut