Program de integrare a magistraților străini în ciclul de formare de lungă durată la Școala Națională de Magistratură din Franța (ENM), în perioada iunie 2024 – iunie 2025

Institutul Național al Magistraturii anunță organizarea, de către Școala Națională de Magistratură din Franța (ENM), în colaborare cu Ambasada Franței la București, a unui Program de integrare a magistraților străini în ciclul de formare la ENM, în perioada iunie 2024 – iunie 2025.

Stagiul include 6 luni de formare teoretică la Bordeaux, alături de auditori de justiție francezi (iunie 2024 – ianuarie 2025) și 5 luni de stagiu în cadrul unui tribunal judiciar (februarie – iunie 2025).

Detalii privind condițiile de înscriere și procedura de selecție sunt disponibile în documentația atașată.

Candidaturile se transmit exclusiv în format electronic, prin utilizarea formularului pus la dispoziție de INM, până la data de 20 martie 2024.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut