Programul de formare continua 2015-Conferinta Noul Cod Fiscal. Noul Cod de Procedura Fiscala, 09 decembrie 2015, Bucuresti

Institutul National al Magistraturii are placerea sa anunte organizarea, in cadrul Programului de formare continua din acest an, a unei conferinte dedicate Noului Cod Fiscal si Noului Cod de Procedura Fiscala, care care va avea loc in data de 09 decembrie 2015. Conferinta urmeaza a fi transmisa on-line, putand fi urmarita in direct pe site-ul INM, de catre toti cei interesati. INM a decis sa puna la dispozitia magistratilor o adresa de email (diana.carpen@inm-lex.ro) unde acestia pot transmite intrebari atat inainte de conferinta, cat si pe parcursul acesteia. Formatorii vor raspunde acestor intrebari in cadrul conferintei, in masura timpului disponibil. Pentru magistratii care, din diferite motive, nu vor avea posibilitatea de a vizualiza in direct conferinta, aceasta va fi inregistrata video si postata pe sectiunea site-ului INM dedicata inregistrarilor sesiunilor de formare INM.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut