UPDATE: Rezultate selectie Programul de schimb EJTN 2023

NOU!

Termenul pentru depunerea candidaturilor pentru componenta de Schimburi bilaterale între instanțe/parchete din cadrul statelor membre ale UE a fost prelungit până în data de 11 noiembrie 2022, ora 19.00.

Pentru toate celelalte componente termenul de înscriere rămâne neschimbat – 14 octombrie 2022, ora 19.00.

Institutul Naţional al Magistraturii are plăcerea de a vă informa cu privire la organizarea următoarelor activități:

  1. Programul de schimb pentru judecători şi procurori
  2. Programul de schimb pentru formatori
  3. Schimburi specializate pentru judecători şi procurori
  4. Programul de schimb pentru conducători de instanțe și parchete
  5. Schimburi bilaterale între instanțe/parchete din cadrul statelor membre ale UE

Pentru prima dată EJTN organizează în acest an, în data de 8 septembrie 2022, în intervalul 10.30-12.30 (ora RO) un webinar de informare cu privire la componentele Programului de schimb 2023. Webinarul este deschis participării persoanelor interesate să aplice în cadrul programului și se va desfășura în limba engleză.

Inregistrarea webinarului poate fi accesata la urmatorul link: https://www.ejtn.eu/Exchange-Programme/Calls-for-participation/EXP-webinar-2023/, iar informatii suplimentare se regasesc in documentul atasat, care cuprinde raspunsurile EJTN la intrebarile adresate de participantii la webinar.

Formular INM de înscriere online

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut