Proiect ERA – Training for National Judges in EU Competition Law (materiale de formare în domeniul dreptului concurenței)

ERA implementează proiectul „Training for National Judges in EU Competition Law” cu scopul de a oferi cursuri de formare în dreptul concurenței judecătorilor naționali din 26 de state membre, pentru o perioadă de patru ani.

Seminarele care vor avea loc în cadrul proiectului vor oferi judecătorilor naționali o imagine de ansamblu asupra aplicării articolelor 101 și 102 TFUE și a legislației secundare relevante, precum și a legislației naționale care transpune Directiva privind daunele.

Regăsiți în link-ul de mai jos materialele de formare în domeniul dreptului concurenței dezvoltate în cadrul proiectului:

Materiale de formare în domeniul dreptului concurenței

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut