Raport asupra celei de-a 4-a conferinte a reţelei EuRoquod

La aniversarea de 1 an a Retelei, INM a gazduit a patra conferinta, la care au participat membri ai EuRoQuod din toata tara.
In prima zi au avut loc scurte interventii cu privire la activitatea lor in primul an de retea, deschise pentru comentarii și intrebari online ale colegilor membri ai retelelor similare din Tarile de Jos și Italia.
Cu aceasta ocazie, au contribuit cu experienta lor jud. Reinier van Zutphen, presedinte al Inaltei Curti Administrative de Comert si Industrie, coordonator central al Retelei Eurinfra, Tarile de Jos, jud. Ruud Winter, vicepresedinte al Inaltei Curti Administrative de Comert si Industrie, Tarile de Jos, jud. Marilia di Nardo, coordonator pentru zona Napoli in cadrul Retelei Gaius, Italia.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut