Recrutare raportori in cadrul proiectului – „Seminar european pentru practicieni in drept in domeniul drepturilor omului si a strangerii transnationale a materialului probator. Dezvoltarea unei culturi judiciare europene” (Just/2011/JPEN/AG/2944)

Ministerul Justitiei in calitate de autoritate contractanta, recruteaza raportori in cadrul actiunii de cooperare judiciara internationala in materie penala care se va desfasura in perioada 28 – 29 noiembrie 2013, la Bucuresti, in cadrul proiectului „Seminar european pentru practicieni in drept in domeniul drepturilor omului si a strangerii transnationale a materialului probator. Dezvoltarea unei culturi judiciare europene” (Just/2011/JPEN/AG/2944), finantat de Comisia Europeana prin Programul Justitie Penala. Actele necesare se depun conform specificatiilor tehnice anexate.
TERMEN: 30 septembrie 2013, orele 12.00.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut