RSS (Really Simple Syndication) este o familie de formate de fluxuri web, realizate in format XML si folosite pentru stiri, weblog-uri si podcasting.

Prin sistemul RSS, utilizatorii au la dispozitie surse constante de stiri, fara sa mai fie nevoiti sa petreaca timp cautand.

Un program cunoscut sub numele de „feed reader” poate sa verifice o lista de surse de stiri in numele utilizatorului si sa afiseze stirile pe care le gaseste. De asemenea exista pagini web care verifica noutatile si le transmite direct la adresa de e-mail a utilizatorului.

Programele care folosesc RSS sunt disponibile pentru diferite sisteme de operare si in marea lor majoritate sunt oferite gratuit.

Click pentru aplicatii RSS reader pentru Android

Click pentru aplicatii RSS reader pentru IOS

1. Toate noutatile din pagina web a Institutului National al Magistraturii

RSS noutati

2. Nouati in sectiunea Burse, stagii şi seminarii internationale

RSS burse-stagii-seminarii

3. Nouati in sectiunea Concursul de admitere la INM

RSS admitere INM

4. Nouati in sectiunea Concursul de admitere in magistratura

RSS admitere magistatura

5. Nouati in sectiunea Posturi vacante

RSS posturi vacante

6. Nouati in sectiunea Achizitii publice

RSS achizitii

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut