Schimburi EJTN-CEPOL

Rețeaua Europeană de Formare Judiciară – EJTN lansează, în cooperare cu CEPOL – European Union Agency for Law Enforcement Training, o nouă componentă a programului de schimb, intitulată “Schimburi EJTN-CEPOL”. În cadrul programului, un ofițer de poliție va găzdui, timp de 5 zile, un judecător de instrucție sau un procuror, programul vizitei fiind centrat pe un domeniu specializat, comun ambelor părți, din sfera infracțiunilor de crimă organizată sau terorism.

Programul se adresează procurorilor români care desfășoară activitate de urmărire penală în materia infracțiunilor economico-financiare, infracțiunilor informatice, în domeniul traficului de stupefiante, al traficului de ființe umane, în domeniul infracțiunilor de mediu și al corupției sau care desfășoară activitate în cadrul echipelor comune de anchetă.

Schimburile CEPOL pot fi individuale sau pot fi constituite din grupuri, în măsura în care în procesul de identificare a partenerilor rezultă o posibilă compatibilitate.

Schimburile presupun reciprocitate, atfel încât fiecare participant la schimb va fi, la rândul său, gazdă.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut