Şcoala de vară de drept civil, Paris, 3-21 iulie 2023

Pentru al 14-lea an, Fundația de Drept Civil organizează Școala de vară de drept civil în perioada 3-21 iulie 2023, la Paris.

Programul este predat în limbile engleză, franceză și spaniolă și este deschis tuturor celor care au absolvit cel puțin trei ani de studii juridice (studenți și practicieni în drept).

În parteneriat cu prestigioasa Universitate Paris II Panthéon Assas, acest eveniment reunește în fiecare an numeroși studenți și practicieni în drept din întreaga lume, care vor primi, la finalul unui examen final, un certificat de formare în drept civil. 

Pe lângă cursuri, fundația va organiza, de asemenea, întâlniri cu profesiile juridice franceze și vizite la prestigioase instituții juridice franceze, cum ar fi Consiliul de Stat, Senatul, Adunarea Națională, Tribunalul de Comerț etc.

Participarea la curs nu beneficiază de finanţare. Detalii privind taxa de participare sunt disponibile în broşurile ataşate.

Înscrierile se fac prin intermediul site-urilor:

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Institutul National al Magistraturii

Introduceți adresa de email și selectați categoria de anunturi .

Sari la conținut