Selectie expert in vederea participarii la elaborarea unui studiu privind accesul la justitie al categoriilor vulnerabile, finantat in cadrul Mecanismului Financiar Norvegian 2009-2014 – termen depunere candidaturi: 5 mai 2014

Anunt privind selectia unui expert in vederea participarii la elaborarea unui studiu privind accesul la justitie al categoriilor vulnerabile, cu accent pe populatia de etnie roma, in cadrul proiectului „Imbunatatirea accesului la justitie. O abordare integrata cu accent pe categoriile vulnerabile/Improving access to justice. An integrated approach with a focus on Roma and other vulnerable groups” finantat in cadrul Mecanismului Financiar Norvegian 2009-2014.

Consiliul Superior al Magistraturii anunta procedura de selectie a unui expert care va face parte din echipa de 4 experti (2 experti desemnati de Consiliul Europei si 1 expert desemnat de Administratia Nationala a Instantelor din Norvegia) care va elabora studiul privind evaluarea accesului la justitie al categoriilor vulnerabile, cu accent pe populatia de etnie roma si formularea de recomandari pentru imbunatatirea acestuia. Expertul selectat va colabora cu ceilalti membri ai echipei de experti, precum cu reprezentantii Consiliului Superior al Magistraturii pe parcursul derularii activitatilor proiectului.

Logo proiect
Mai multe detalii in caietul de sarcini de mai jos.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Institutul National al Magistraturii

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut