Rezultate selecţie – curs HELP „Lupta împotriva rasismului, xenofobiei, homofobiei și transfobiei”, cu eveniment de lansare Barcelona, 18-19 octombrie 2022

Institutul Naţional al Magistraturii are plăcerea de a vă informa cu privire la lansarea cursului HELP actualizat „Lupta împotriva rasismului, xenofobiei, homofobiei și transfobiei”.

Lansarea va avea loc în cadrul unui eveniment transnaţional, organizat la Barcelona, în perioada 18-19 octombrie 2022.

În acest context, INM lansează procedura de selecţie pentru un grup format din 25 de magistraţi – judecători specializați în drept civil, contencios administrativ, drept penal și procurori care să urmeze cursul online dezvoltat de HELP şi să participe la evenimentul de lansare de la Barcelona.

Detalii privind cursul şi condiţiile de înscriere sunt disponibile în anunţul şi documentaţia ataşate.

Termenul limită pentru transmiterea candidaturilor este 30 septembrie 2022, prin utilizarea formularului online de înscriere disponibil aici

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut