Seminar cu tema „Cooperare internațională în materie penală”, 07 – 08 decembrie 2023, București, în cadrul proiectului ”Formarea profesională și consolidarea capacității la nivelul sistemului judiciar”, finanţat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2014-2021

TERMEN INSCRIERE: 06 DECEMBRIE 2023, ora 16:00

LOCURI VACANTE SEMINAR: 5

Seminarul se desfășoară la hotel IBIS Politehnica si dispune de 5 locuri vacante, iar acestea pot fi ocupate in ordinea inscrierii, doar de catre magistrați care nu necesita cazare si nu au mai participat la seminare cu acelasi nume in ultimii 4 ani.

LINK INSCRIERE SEMINAR DOAR CU CV

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Institutul National al Magistraturii

Introduceți adresa de email și selectați categoria de anunturi .

Sari la conținut