Seminar EUI – Disciplinary Proceedings and judicial ethics, 10 – 11 iunie 2024, Napoli (Italia) & online

Centrul de Cooperare Judiciară al Institutului Universitar European (EUI) organizează în perioada 10 – 11 iunie 2024, seminarul cu tema Disciplinary Proceedings and judicial ethics, la Napoli (Italia). Participarea este posibilă şi online.

Seminarul se adresează judecătorilor şi procurorilor, iar înscrierea este deschisă până la data de 15 aprilie 2024.

Pornind de la cadrul internațional și european (Consiliul Europei și UE) și de la jurisprudența relevantă a Curții Europene a Drepturilor Omului și a Curții de Justiție a Uniunii Europene, seminarul îşi propune să faciliteze cunoașterea și înțelegerea instrumentelor profesionale și să dezvolte, pe baza unor exemple practice, competențele necesare pentru a face față dilemelor etice în exercitarea profesiei, ținând cont și de normele în materie disciplinară.

Mai multe informaţii sunt disponibile în agenda ataşată sau pe pagina EUI dedicată seminarului: https://cjc.eui.eu/event/disciplinary-proceedings-and-judicial-ethics/

Înscrierea se realizează prin transmiterea unui e-mail la adresa progetti.eu@scuolamagistratura.it

Titlul e-mailului trebuie să facă referire la modalitatea de participare pentru care se optează (fizică sau online) iar documentele de candidatură care însoţesc mesajul trebuie să conţină un CV în limba engleză (cu o secţiune obligatorie din care să rezulte cunostinţele de limba engleză) şi o scrisoare de intenţie care să detalieze motivaţia pentru participare.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut