Seminar EUI – Freedom of expression and association of prosecutors, 12 – 13 aprilie 2024, Varşovia (Polonia) & online

Centrul de Cooperare Judiciară al Institutului Universitar European (EUI) organizează în perioada 12 – 13 aprilie 2024, seminarul cu tema Freedom of expression and association of prosecutors la Varşovia (Polonia). Seminarul este organizat în format hibrid, participarea fiind, prin urmare, posibilă şi online.

Seminarul se adresează procurorilor, iar înscrierea este deschisă până la data de 10 aprilie 2024, doar pentru varianta participării online.

Tematica seminarului se va concentra pe analiza practică a jurisprudenței europene privind libertatea de exprimare a procurorilor și prezentarea unor modele de funcționare a asociațiilor de procurori care operează în Uniunea Europeană.

Mai multe informaţii sunt disponibile în agenda ataşată sau pe pagina EUI dedicată seminarului: https://cjc.eui.eu/event/cross-border-training-workshop-freedom-of-expression-and-association-of-prosecutors/

Înscrierea se realizează prin completarea acestui formular de inscriere.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Institutul National al Magistraturii

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut