Seminar Expertize criminalistice – evaluarea si aprecierea acestora in cadrul procesului penal, 11-12 decembrie 2017, Bucuresti

In perioada 2016 – 2017 se va desfasura proiectul JUST/2014/JTRA/AG/EJTR/6820 – „Improving forensic expertise and awareness among the judiciary in Bulgaria and Romania”, coordonat de Training and Study Centre for the Judiciary (SSR) – Olanda in parteneriat cu Institutul National al Magistraturii si Institutul National de Justitie din Bulgaria.  Obiectivele proiectului sunt sensibilizarea sistemului judiciar cu privire la importanta expertizelor criminalistice, cresterea nivelului de cunostinte in domeniul criminalisticii la nivelul sistemului judiciar, asigurarea unei cai de comunicare intre expertii criminalisti si sistemul judiciar in scopul unei mai bune cooperari si dezvoltarea unui curriculum pentru formarea in domeniul criminalistica pentru institutiile de formare a magistratilor din Bulgaria si Romania.

In cadrul acestui proiect, in perioada 11-12 decembrie 2017, se va desfasura la sediul Institutului National al Magistraturii, cu incepere de la 9:00, seminarul „Expertize criminalistice – evaluarea si aprecierea acestora in cadrul procesului penal”.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut