Seminar online privind condițiile de detenție și aplicarea mandatului european de arestare în România, 23 aprilie 2021, 9:30-13:00 CET

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului cu finanțare europeană „Cooperare transfrontalieră pentru aplicarea mandatului european de arestare şi protecția drepturilor fundamentale” (AWARE – „European Arrest Warrant”), coordonat de către Ministerul Justiției și Afacerilor Constituționale din Bremen, în cadrul căruia Consiliul Superior al Magistraturii este partener.

Seminarul este deschis participării tuturor judecătorilor și procurorilor interesați.

Participarea la activitate este posibilă fără derularea unei proceduri de selecție și fără costuri (taxă) de participare, înregistrarea realizându-se direct, prin înscriere la adresa menționată în pliantul evenimentului atașat prezentului anunț.

Seminarul se va derula exclusiv în limba engleză, pe platforma Zoom.

Detalii privind programul activității și link-ul pentru înregistrare sunt disponibile în documentele atașate prezentului anunț. Draftul agendei poate suferi mici ajustări cu privire la subiectele abordate.

Seminarul online va fi urmat de un eveniment distinct dedicat acordului de cooperare UE-UK și cooperării în materie penală post Brexit, care va avea loc în intervalul 13:30-16:00 CET. Și la acest eveniment participarea este gratuită și se realizează prin înregistrare directă, alegând opțiunea aferentă seminarului din pliantul de prezentare atașat prezentului anunț.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut