Seminar regional pentru judecători și alți specialiști în domeniul drepturilor de proprietate intelectuală, 14 septembrie 2021

Oficiul de Brevete al Letoniei (LPO), în colaborare cu Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale (OMPI) și Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO), organizează, în data de 14 septembrie 2021, un seminar regional pentru judecători și alți specialiști în domeniul dreptului de proprietate intelectuală. Seminarul se va desfășura în format online, în limba engleză.

Tematica seminarului va include aspecte privind jurisprudența europeană în domeniul proprietăţii intelectuale si practica instanţelor, cu accent pe protectia mărcilor și a drepturilor de autor.

Evenimentul va reuni reprezentanți ai sistemului judiciar, specialiști în asigurarea respectării drepturilor de PI, experți OMPI, EUIPO, reprezentanţi ai Curtii Supreme a Lituaniei și Letoniei, cadre didactice ale universităților din Polonia și  Germania, care vor oferi informatii privind standardele internaționale și europene în materie, precum și cele mai bune practici privind asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală.

Detalii privind tematica pot fi consultate în agenda evenimentului atașată prezentului anunț.

Magistrații interesați să participe sunt rugați să completeze, pana la data de 6 septembrie 2021, formularul de înregistrare disponibil la: https://forms.office.com/r/WgSiQjnp9p

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut