Seminare EJTN 2023

Institutul Naţional al Magistraturii are plăcerea de a vă informa cu privire la rezultatele procedurilor de selecție pentru cele 82 de activități de formare internaționale incluse în Catalogul Rețelei Europene de Formare Judiciară (EJTN) 2023, în cadrul componentelor drept administrativ, drept civil, drept penal, drepturile omului,  lingvistic, metodologii de formare şi Catalog Plus.

Rezultatele includ atât magistrații selectați pe locurile eligibile (1, 2 sau 3 locuri, în funcţie de tipul de activitate), cât şi magistrații selectați pe listele de rezervă (rezerva 1, rezerva 2 etc.). Referitor la listele de rezervă, precizăm că acestea au fost comunicate şi EJTN, care poate invita, în limita locurilor disponibile pentru fiecare activitate, şi magistrați din aceste liste, în ordinea de preferință indicată de INM.

Activitățile de formare pentru care nu au fost înregistrate candidaturi sau în cazul cărora singurele candidaturi depuse nu au respectat cerinţele de selecţie, respectiv activităţile pentru care a fost înregistrat un număr insuficient de candidaturi raportat la numărul de locuri alocate, au fost relansate. Pentru detalii privind aceste activități, vă rugăm să consultați secțiunea Burse, stagii, activități internaționale, subsecțiunea seminare EJTN / seminare EJTN 2023.

Anunțul cuprinzând detalii privind modalitatea de realizare a selecţiilor urmează a fi publicat pe site-ul INM.

Mai multe detalii legate de politica financiară a EJTN pot fi consultate aici:

A150-EJTN-Corporate-Financial-Policy-2022-12-16_newshighlighte

Administrative law

AD/2023/14 –  Digital Market in Competition Law, ONLINE,  12-13 octombrie 2023, DEADLINE: 27 septembrie 2023

Formular de inscriere online

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut