Sesiune nouă a Webinarului EJTN/NJC – “Lessons Learned from Around the World About Managing Courts in a Pandemic” – 26 iunie 2020, ora 18:00

Având în vedere succesul înregistrat de webinarul cu tema “Lessons Learned from Around the World About Managing Courts in a Pandemic” organizat în data de 23 aprilie 2020, va informăm că o nouă sesiune a webinarului va fi organizată vineri 26 iunie 2020, de la ora 18:00 (ora României).

Evenimentul este organizat de Rețeaua Europeană de Formare Judiciară (EJTN) în colaborare cu Colegiul Juridic Național din Statele Unite ale Americii (NJC).

În cadrul webinarului va fi prezentată experiența instanțelor din Spania, Italia, Germania și SUA în managementul crizei pandemice actuale.

Pentru înregistrarea la activitate vă rugăm accesați link-ul de mai jos: https://judgesevents.webex.com/judgesevents/onstage/g.php?MTID=e4e5832b78756a16988f3a4f7d28ef32e

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut