TRIIAL Cross-border training Revisiting judicial independence, impartiality and accountability in the context of emerging European standards

Pe 31 martie și 1 aprilie, Universitatea din Maastricht organizează un curs de formare transfrontalieră cu tema: Revizuirea independenței, imparțialității și responsabilității judiciare în contextul standardelor europene emergente. Organizatorii invită judecătorii, procurorii și profesioniștii din domeniul juridic să se alăture discuției și să evalueze punctele forte și punctele slabe ale propriului system din punctul de veddere al procesului de selecție din sistemul judiciar, funcționarea consiliilor judiciare și poziția judecătorilor în procesul judiciar, mai ales în ceea ce privește libertate de exprimare.

Participarea este gratuită.

Evenimentul va avea două părți, începând cu discuția despre standardul european pe 31 martie, desfășurată în limba engleză și mutând discuția în contextul olandez și belgian pe 1 aprilie, în limba olandeză. Vă rugăm să găsiți mai multe informații despre eveniment în documentul atașat. Cei interesați se pot înregistra aici.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut