Victimology Summer School 2024, 29 august 2024, ONLINE

Şi în acest an, Victim Support Netherlands, rețeaua de cunoștințe în victimologie din Olanda (ViNe) și Centrul Olandez de Studii asupra Crimelor și Aplicării Legii (NSCR) vor organiza Şcoala de Vară în domeniul victimologie, cea de-a şasea ediţie. Evenimentul se va desfăşura în data de 29 august 2024, ONLINE.

Ediţia din acest an se va concentra pe fenomenul victimizării la scară largă. Acesta apare atunci când un eveniment sau un singur agresor provoacă mai multe victime. De exemplu, în cazul unui atac (terorist) sau al unui atac cibernetic. Vor fi dezbătute întrebări precum: Ce forme de victimizare la scară largă există? Care este impactul evenimentelor traumatice la scară largă asupra unei victime individuale? Cum este sprijinită victima (în mod formal sau informal) în timpul unor astfel de evenimente? Și cum influențează victimizarea la scară largă posibilitățile de justiție și recuperare pentru aceste victime?

Înscrierile vor avea loc la mijlocul lunii mai. Persoanele interesate să participe sunt rugate să transmită un e-mail în acest sens la adresa summerschool@slachtofferhulp.nl.

Puteţi consulta mai multe detalii în documentul ataşat.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut