Vizita la INM a noului magistrat de legătură francez pentru România, Moldova şi Bulgaria

În data de 15 ianuarie 2024, Institutul Naţional al Magistraturii a primit vizita doamnei Simona PAVEL, noul magistrat de legătură pentru România, Moldova şi Bulgaria.

Întâlnirea a oferit prilejul familiarizării cu aspecte relevante privind recrutarea viitorilor magistrați, precum şi formarea lor inițială şi continuă în România şi Franţa. De asemenea, au fost trecute în revistă direcțiile de cooperare care beneficiază de sprijinul Serviciului magistratului de legătură. Nu în ultimul rând, au fost identificate zone şi oportunități noi de cooperare, ambele părți afirmându-și întreaga disponibilitate de implicare în proiecte de cooperare viitoare în domeniul formării profesionale inițiale şi continue a magistraților.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut