Webinar EJTN “Upholding the Rule of Law in practice”, 27 martie 2019, 15:00 – 17:00

INM anunta lansarea unui nou webinar EJTN “Upholding the Rule of Law in practice”, care isi propune sa trateze tema statului de drept. Transmisiunea va avea loc miercuri, 27 martie 2019, intre orele 14:00 – 16:00 CET (orele 15:00 – 17:00, ora României).

Webinarul este deschis judecatorilor si procurorilor, care se pot inregistra direct pentru a urmari transmisiunea, accesand urmatorul link: https://meet51996584.adobeconnect.com/rule/event/registration.html.

Webinarul isi propune sa prezinte standardele europene si internationale in materia statului de drept, modul in care acestea sunt reflectate in jurisprudenta CEDO si CJUE, sa identifice si sa puna in discutie principalele elemente ale acestei institutii, din perpsectiva judecatorilor si a procurorilor.

Webinarul va fi sustinut de prof. Paul Craig si prof. Laurent Pech si va fi structurat in doua parti: prima parte, preponderent teoretica, va fi urmata de o prezentare a jurisprudenței CJUE și a CEDO privind statul de drept. Ambele sesiuni vor fi urmate de o sesiune intrebari si raspunsuri și de discuții deschise, în care judecătorii și procurorii vor avea posibilitatea să-și împărtășească propriile consideratii asupra subiectului, precum si perspectiva naționala in aceasta materie.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut