Webinare BEUC, Judecătorii şi acţiunile reprezentative (Directiva UE 2020/1828), 13 noiembrie şi 4 decembrie 2023

Organizaţia Europeană a Consumatorilor (BEUC) va organiza în 2023 două webinare în domeniul acțiunilor în reprezentare pentru protecția intereselor colective ale consumatorilor, în contextul intrării în vigoare a Directivei UE privind Acțiunile Reprezentative (Directiva 2020/1828).

Webinarele sunt programate să se desfăşoare în datele de 13 noiembrie şi 4 decembrie 2023 în intervalul orar 15:30-17:30 CET.

În aceste două ateliere online organizate de BEUC și finanțate de Uniunea Europeană, participanții vor avea oportunitatea să se concentreze pe mai multe teme direct relevante pentru judecători atunci când se ocupă de acțiuni de masă, inclusiv modul de gestionare a finanțărilor de la terți, tehnici de gestionare a cazurilor disponibile, aplicarea regulilor privind dreptul internațional privat în cazurile de masă transfrontaliere și alte subiecte.

Sesiunile vor fi conduse în special de cercetători cu experiență recunoscută în domeniul recursurilor colective:

Prof. Xandra Kramer, Universitatea Erasmus din Rotterdam (Țările de Jos)

Prof. Ianika Tzankova, Universitatea Tilburg (Țările de Jos)

Prof. Maria Jose Azar Baud, Universitatea Paris-Saclay (Franța)

Prof. Stefaan Voet, Universitatea KU Leuven (Belgia)

Judecătorii interesaţi să participe sunt rugaţi să completeze FORMULARUL ONLINE DE ÎNREGISTRARE.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să consultaţi documentul ataşat.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut