Workshop online în materia deciziilor-cadru ale UE privind recunoașterea reciprocă în cazul deciziilor de probațiune și al sancțiunilor alternative (2008/947) și în cazul măsurilor de supraveghere judiciară ca alternativă la arestarea preventivă (2009/829), 27 noiembrie 2020

Workshop-ul va avea loc online, in data de 27 noiembrie 2020 si este deschis participării magistraților interesați. Discuțiile vor avea la baza Emanual-ul pe care il puteti descarca din acest link.

Pentru mai multe informatii si inscriere va rugam sa transmiteti un e-mail la adresa: ioan.durnescu@unibuc.ro

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut