Anunt reprogramare seminar „Combaterea violentei in familie”, 14-16 martie 2016, Brasov

Va aducem la cunostinta lista persoanelor selectate sa participe la seminarul „Combaterea violentei in familie”, programat sa se desfasoare la Brasov in perioada 14-16 martie 2016.

Mentionam ca din motive ce tin de implementarea proiectului „JAD- Acțiune comună împotriva violenței domestice” si a demersurilor facute in acest sens de coordonatorului proiectului, Inspectoratul General al Politie Romane, actiunea mentionata mai sus urmeaza a fi reprogramata pentru o data ulterioara care nu a fost inca stabilita .

Vom comunica persoanelor selectate noua perioada de indata ce aceasta ne va fi transmisa.

Va multumim pentru intelegere!

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut