Concurs/examen pentru ocuparea unui post vacant de executie de consilier I A – personal contractual si a unui post vacant de executie de muncitor calificat I

Anunt organizare concurs/examen pentru ocuparea unui post vacant de executie de consilier I A – personal contractual si a unui post vacant de executie de muncitor calificat IRezultat proba scrisa a examenului pt ocuparea unuipost vacant de executie de consilier I A – personal contractual – afisat 22.01.2019.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut