Seminar EUI – Disciplinary Proceedings and Judicial Ethics, 10 – 11 iunie 2024, Napoli (Italia) & online

Centrul de Cooperare Judiciară al Institutului Universitar European (EUI) organizează în perioada 10 – 11 iunie 2024, la Napoli, seminarul cu tema Disciplinary Proceedings and Judicial Ethics. Seminarul este organizat în format hibrid, participarea fiind, prin urmare, posibilă şi online.

Potrivit informațiilor furnizate de organizatori, mai sunt disponibile 10 locuri în format online și 2 locuri în format față-în-față.

Seminarul se adresează judecătorilor şi procurorilor, iar înscrierea este deschisă până la data de 2 mai 2024.

Mai multe informaţii sunt disponibile în agenda ataşată sau pe pagina EUI dedicată seminarului:

https://cjc.eui.eu/event/disciplinary-proceedings-and-judicial-ethics/

Înscrierea se realizează prin transmiterea unui e-mail la adresa progetti.eu@scuolamagistratura.it

Titlul e-mailului trebuie să facă referire la modalitatea de participare pentru care se optează (fizică sau online) iar documentele de candidatură care însoţesc mesajul trebuie să conţină un CV în limba engleză (cu o secţiune obligatorie din care să rezulte cunostinţele de limba engleză) şi o scrisoare de intenţie care să detalieze motivaţia pentru participare (maximum 2 pagini).

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut