Seminar „EU procedural guarantees for suspected and accused persons in criminal proceedings” – Barcelona, 23-24 februarie 2020

Seminarul este organizat în cadrul Proiectului „Judicial Cooperation in Criminal Matters in the European Union’s Area of Freedom, Security and Justice: Recent Developments and Topical Issues’ 2020-2021„, implementat de Institutul European de Administratie Publica – EIPA, impreuna cu școlile de magistratură din Spania, Polonia si Belgia si este deschis participarii judecatorilor si procurorilor interesati.

Potrivit oganizatorilor, pentru un număr limitat de locuri se percepe o taxa de participare la seminar în cuantum de 345 euro, taxa care include transportul international si intern, cazare, masa si materialele de seminar. In masura in care contextul pandemic va impune transformarea activitatii in format on-line, taxa urmeaza a fi ajustata in mod corespunzator.

Inscrierea in vederea participarii se realizeaza pe pagina web a organizatorilor, la adresa https://www.judcoopafsj.eu/seminar-eu-procedural-guarantees-for-suspected-and-accused-persons-in-criminal-proceedings-2021/

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut